ROBY1702U OČEKIVANJU NASTAVKA SEZONE I NOVIH ETCC IZAZOVA DUŠAN BORKOVIĆ ĆE SE NAREDNIH DANA DRUŽITI SA OBOŽAVAOCIMA

Srpski automobilista Dušan Borković i NIS Petrol Racing Team posle trijumfa na trci u Austriji uveliko se pripremaju za nastavak sezone i predstojeća takmičenja. Članovi tima rade na pripremi Seat Leon-a, dok se motor nalazi u inostranstvu na reparaciji.
Očekujući vrelinu mašine i automobilskih pista u Italiji i Češkoj Dušan Borković će osveženje u vrelim beogradskim danima potražiti na Naxi plaži i Adi Ciganliji.
U petak, 21. juna u periodu od 18 – 21h Duca će sa članovima NIS Petrol Racing biti na Naxi plaži ispred TC Ušće. Na plaži će biti parkiran i automobil koji ove sezone vozi u jednom od najprestižnijih takmičenja. To će biti idealna prilika za sve Borkovićeve obožavaoce da dođu i da se druže sa svojim idolom.
-Pozivam moje brojne fanove da se zajedno relaksiramo na Naxi plaži – poručio je aktuelni šampion Evrope u automobilizmu.
Sledećeg dana, u subotu, 22. Juna na Adi Ciganliji se održava Red Bull Flugtag. Ovo atraktivno adrenalinsko takmičenje se prvi put organizuje u našoj zemji. Organizatori su Dušanu Borkoviću ukazali posebnu čast pozvavši ga da bude jedan od zvaničnih sudija. Učešće u ovoj velikoj manifetsaciji u svetskim okvirima Borković će iskoristiti i za još jedan susret sa vernim navijačima.

Povezana vest:  FORMULA 1, Poredak vozača na trci za Veliku nagradu Brazila