sanja cvrkotaKARATE
Sanja Crvkota srebrna, Slobodan Bitević bronzani na EP u Finskoj

Trećeg dana 49. Evropskog prvenstva za seniore koje se održava od 1. do 4. maja 2014. godine u Tampereu u Finskoj na programu su bili mečevi za medalje u pojedinačnim kategorijama gde su na tatamije izašli Cvrkota Sanja, Madžarević Marija, Milivojčević Jelena, Čomagić Ivana, Joksić Stefan, Jovanović Miloš i Bitević Slobodan. Sanja Cvrkota je osvojila srebrnu a Slobodan Bitević bronzanu medalju.
U borbama pojedinačno za seniorke -61kg Cvrkota Sanja je u finalnom susretu izgubila od Lenard Ane iz Hrvatske sa 2:3 i osvojila srebrnu medalju.
U borbama pojedinačno za seniore +84kg Bitević Slobodan se u borbi za treće mesto pobedio Motovylin Yevhena iz Ukrajine sa 6:0 i osvojio bronzanu medalju.
U katama pojedinačno za seniorke Madžarević Marija je u susretu za bronzanu medalju izgubila od Bozan Dilare iz Turske sa 2:3.
U borbama pojedinačno za seniorke -50kg Milivojčević Jelena je u borbi treće mesto izgubila od Bouderbane Sophije iz Francuske sa 1:2.
U borbama pojedinačno za seniorke -68kg Čomagić Ivana je u meču za bronzanu medalju iozgubila od Tubić Ivone iz Hrvatske sa 1:1.
U borbama pojedinačno za seniore -67kg Joksić Stefan je u borbi za treće mesto izgubio od Scognamiglio Maura iz Italije sa 0:3.
U borbama pojedinačno za seniore -84kg Jovanović Miloš je u borbi za bronzanu medalju izgubio od Petersen Timothyja iz Holandije 4:6.

Povezana vest:  TEKVONDO, Branislav Kuruca 10 na SP u formama

PHOTO: FERENC ISZA / AFP