istanbulTEKVONDO
Još tri medalje za Srbiju

Drugog dana na pozivnom turniru u Istanbulu, juniorska reprezentacija Srbije osvojila je tri medalje. Marija Milovanović (do 55 kg) je osvojila srebrnu medalju posle dve pobede nad Turkinjama, ali je u finalu poražena od iskusne Nemice.
Nađa Savković (do 63 kg) je zauzela treće mesto posle poraza u polufinalu od Turkinje sa 6:5. Nenad Bundalo iz Imperijuma je pobedio Grka u finalu od Turčina i osvojio je srebrno odličje. Nebojša Kurilj (Elit) je poražen u borbi za medalju od Azerbejdzanca, Nikola Posavac (do 45 kg, TKD Galeb) je savladao Kazahstanca, ali je poražen od Turčina u borbi za medalju. Andrijana Antonić (Zmaj) takodje je izgubila od Turkinje na zlatan bod, ali na startu turnira. Vanja Stanković (do 49 kg, TKD Galeb), izgubila je od Grkinje za medalju.
Učestvale su zemlje zvanice: Bugarska, Rumunija, tri tima Turske kao domaćina, Kazahstan, Kosovo, Španija, Grčka, Azerbejdzan, Nemačka i Srbija. Da podsetimo da su u subotu medalje osvojili Tijana Bogdanović (do 52 kg) zlato, Miloš Sucur iz Zrenjanina srebro, Konstantnin Bakračevski iz TKD Azija bronzu.

Povezana vest:  KARATE, Pančevo dodelilo stan Biteviću