milos_petkovic_i_ku_tu_dangTEKVODNO

TEHNIČKI SEMINAR

Beograđani u Rumuniji

 

Pri kraju prvog dela radne sezone predstavnici Beogradskog tekvondo saveza učestvovali su na tehničkom seminaru za forme koji je održao Ky Tu Dang u Rumuniji.

-Naš savez  ima odličnu saradnju sa majstorom Ky Tu Dangom koji u Beogradu već dve godine održava stručne seminare. Nakon seminara u Beogradu koji je održan krajem Februara Ky Tu Dang je u Koreji polagao za osmi Dan i sada održao seminar u Rumuniji. Obzirom da imamo kvalitetne takmičare iz Beograda na koje računamo u sklopu nacionalnog tima odlučili smo da aktivno učestvujemo u radu ovog seminara. Pored učesnika iz Belgije, Mađarske I Rumunije naši predstavnici Miloš Petković, Davor Borodenko, Kuruca Branislav i Nebojša Anđelković imali su priliku da saznaju najnovije promene u takmičarskom delu ove discipline – rekao je Ljubiša Rakić, generalni sekretar Tekvondi saveza Beograda.

Povezana vest:  Majdov poražen na startu olimpijskog turnira

-Veliki broj novina kao i sitnih detalja koji donose ili odnose poene su ovom prilikom prezentovanmi učesnicima seminara. Tri dana su učesnici marljivo radili po više od sedam sati dnevno. Ky Tu Dang ima specifičan način rada i ne štedi sebe u prezentovanju kako tehnika tako i tih sitnih nazovimo ih tajnih detalja koji prave razliku između šampiona i ostalih učesnika takmičenja. Naš dosadašnji rad sa njim je doprineo da naši predstavnici prošle godine budu plasirani u prvoj polovini učesnika svetskog i evropskog prvenstva. Očekujemo da će budući rad doneti još bolje rezultate a samo predan i organizovan rad može to obezbediti. Naši takmičari se pripremaju za nastup na Austria Open takmičenju A klase koji će se održati u Insbruku krajem Juna meseca i nadamo se da će ovaj seminar doprineti da ostvarimo dobar rezultat – veli Rakić.

Povezana vest:  MMA, SUTRA UVEČE U HALI SPORTOVA „TESLA FAJTING ŠAMPIONAT“, Spektakl na Novom Beogradu