Nova sezona je počela radno za predstavnike Beogradskog tekvondo saveza

 

sejn_maglisNakon nastupa u Bosni I Hercegovini i predaha većine oko Božićnih praznika pred nama takmičarima Tekvondo saveza Beograda su nova takmičenja. Sledeći nastup u većem broju boraca planira se za 30. Januar u Zagrebu kada se održava 4.Međunarodni “Pantera Blek Belt Open”. Nakon toga će se održati Tehničko prvenstvo Beograda.

Povezana vest:  JUDO, Još dve medalje za reprezentativce Srbije na Džudo kupu

-Prethodnu godinu, pošto smo takmičenje otkazali zbog pomerenog raspusta i epidemije gripa ovoga puta ćemo organizovati takmičenje – rekao je Ljubiša Rakić, generalni sekretar TSB. – Početkom januara održana je redovna sednica Skupštine BTS na kojoj je prisustvovalo 15 klubova članova BTS. Usvojen je izveštaj o radu za 2009 godinu kao i predlog programa rada za 2010. godinu. Održana je i Izborna sednica na kojoj je došlo do izmene u rukovodstvu Saveza. Za novog Predsednika izabran je Šejn Maglić dugogodišnji sportski radnik koji je ujedno i član programske komisije Sportskog saveza Beograda. Očekujemo da njegovo iskustvo doprinese poboljšanju i napretku u funkcionisanju saveza.

Povezana vest:  Otvorene prijave za HELL Boxing Kings međunarodni šampionat

Prema rečima Rakića kao i prethodnih godina i u ovoj je najveći zadatak regionalnog saveza organizacija Trofeja Beograda koji je planiran za 1. maj.

-Imaćemo mali tehnički problem jer se desetak dana kasnije održava Evropsko seniorsko prvenstvo u Rusiji, što, nadamo se neće uzrokovati velike problem što se tiče nastupa inostranih takmičara na našoj manifestaciji – rekao je Rakić.