Iako u jeku priprema za svoj deveti profesionalni meč perspektivni srpski bokser Veljko Ražnatović danas se iz kampa na Avali na poziv Humanitarne organizacije „Junak“ uputio u Sombor gde je bio specijalni gost na bokserskom spektaklu,prvom memorijalu Miroslav Gucunja. Događaj u samom centru ovog vojvđanskog grada organizovan je u čast pokojnog Miroslava koji je sa samo 21 godinu dao život za Srbiju na Košarama i kojeg njegovi sugrađani Somborci nikada nece zaboraviti. Veljko je uručio plaketu pobedniku turnira i majci Miroslava Gucunje,Kosani.
– Velika mi je čast što sam bio deo Memorijala Miroslav Gucunja. Takve junake kao što je bio on, kao i svih 108 golobradih mladiće koji su život dali za našu Srbiju, ne smemo nikada da zaboravimo. Vrlo emotivan trenutak je bio kada sam majci srpskog junaka, Kosani, dodeljivao plaketu, naježio sam se. Do neba hvala Miroslavu i svim junacima sa Košara što su nas odbranili – u dahu je rekao Ražnatović.
Organizator događaja Stojan Knezević, alfa i omega BK Sombor, obrazložio je odluku da baš Veljko uruči plakete.
– Ražnatović je perspektiva našeg olimpijskog i profesionalnog boksa. Takođe je i veliki patriota i humanista – izjavio je Stole i otkrio da će Veljko sledeće sezone boksovati baš za BK Sombor u Superligi Srbije.
Povezana vest:  Ubijen meksički bokser Rafael Gusman