Fedor_i_Kochergin

TEKVONDO

Kočegin stiže u Beograd

 

U organizaciji KBS Beograd i Beogradskog tekvondo saveza 23 i 24.Jula u Beogradu će održati seminar koji će voditi jedan od vodećih Ruskih instruktora kontaktnih borilačkih sportova i vojno policijskih tehnika Andrei Nikolajevič Kočegin. Treninzi će se održavati u SC Pinki u Zemunu dva puta dnevno .

Andrei Nikolajevič Kočergin je bivši pripadnik Ruskih specijalnih snaga  gde je služio u poznatoj „Zapadnoj grupi“, potpukovnik i Direktor Spec centra primenjenog borenja u Sankt Peterburgu. Nosilac zvanja „Master“ sporta SSSR i Rusije, jedan od većih stručnjaka borbe nožem, tvorac čuvenog ruskog borbenog noža NIR-17, višestruki vojni šampion u streljaštvu i gađanju iz pištolja Makarova.Radi na Vojnom Institutu za fizičku kulturu i zamenik je Direktora za  bezbednost velike Ruske firme Gazprom.

Povezana vest:  Fjuri neće ponovo tražiti britansku boksersku licencu

Predsednik je IUKK saveza (Koi no Takinobori Ryu Karate) a godinama je bio na čelu Kudo (Daido Juku) Karate saveza Sankt Peterburga.  Radi sa borcima Kyokushin, Kudo-Daido Juku,Koi no Takinobori Ryu karatea, koji su možda i najzahtevnije borilačke discipline, kao i sa zvaničnim policijsko vojnim jedinicama Rusije.

-U Beograd dolazi na našu inicijativu sa ciljem da zainteresovanima pružimo šansu da se upoznaju i sa ovim disciplinama kao i sa brojnim specijalnim tehnikama vezanim za samoodbranu, pripadnike fizičko tehničkih obezbeđenja, vojno policijskim tehnikama i slično.  Verujemo da će se u narednom periodu povećati zainteresovanost za ono što će Andrei Kočergin prikazati prisutnima na ovom dvodnevnom gostovanju u Beogradu – rekao je Ljubiša Rakić, organizator.

Povezana vest:  Štefanek: Cilj je finale i olimpijska medalja za srpsko rvanje posle 33 godine!

Za sve informacije vezane za seminar javite se na : 064-111-32-07