ivanjica 2011

TEKVONDO

Beogradski tekvondisti trenirali u Ivanjici

 

U organizaciji Beogradskog tekvondo saveza u RH Centru u Ivanjici održane su zimske pripreme sportista saveza. U saradnji sa Tekvondo asocijacijom Vojvodine pripremama su se pridružili i sportisti iz nekoliko klubova ovog regionalnog saveza. Pored članova Beogradskih klubova sa nama su bili i sportisti klubova Zmaj iz Rume i Tigar iz Pančeva.

Povezana vest:  Otvoreno prvenstvo Srbije u Kjokušinkai karateu

Treninzi su se održavali dva puta dnevno. Učesnicima priprema na raspolaganju su bili bazen, teretana i lekarska služba centra.

-Jako smo zadovoljni uslugom osoblja i ponudom centra tako da verujemo da će naša saradnja biti nastavljena i u budućnosti. Treninge su vodili trener Borislav Krstić inače trener juniorske reprezentacije Srbije i Ljubiša Rakić trener nosilac nacionalnog priznana. Sportisti su bili izuzetno motivisani za rad i verujemo da će im ove pripreme dobro doći za nastavak takmičarske sezone. Nakon svih praznika nastavljamo sa redovnim aktivnostima saveza tako da već krećemo sa pripremama za organizaciju 14.Trofeja Beograda kao is a pripremama za predstojeća gradska prvenstva – rekao je Olivoer Prgomet, coordinator kampa Beogradskog tekvondo saveza.

Povezana vest:  Jovana Preković osvojila titulu prvaka Evrope u karateu

taurunum_tekst_630x150