aleksandar_rajacic_sp_bgd_2011

WWG MMA CHALLENGE BELGRADE 2012

Kecman: Spremamo spektakl na Banjici!

 

Veliki WWG MMA spektakl na programu je 12. maja u hali SC Banjica u Beogradu. Organizatori ovih borbi, Rvački klub Radnički, kik boks klub Krstaš i Kaizen MMA akademija, najavljuju odlične mečeve.

Sportski direktor RK Radnički Mladen Kecman najavljuje osam odličnih duela, a na programu su dueli, u profi MMA između Stevana Tuovića i Momira Predojevića, Vase Bakočevića i Darka Kneževića, Dušana Džakića i Marka Jakšića, Aleksandra Rajačića i Tomislava Todorovića, Pavla Tomića i Milutina Ćiritovića, a na programu će biti još četiri amaterska MMA meča.

Povezana vest:  Ražnatović nokautirao Italijana Staćonea, koji je posle lekarske pomoći odvezen u bolnicu

-Pet borbi sa, trenutno, najboljim borcima u Srbiji biće viđene na Banjici. Očekujemo punu halu a mi smo organizacioni deo već završili. Cena ulaznica biće 500 dinara a ljubitelji MMA biće zadovoljni prikazanim – prve su reči Mladena Kecmana.

Borci koji su najavljeni za mečeve na Banjici su dokazani, kako na ringu tako i u oktagonu a sada će beogradska publika, još jedanput, imati prilike da ih vidi na delu.

Povezana vest:  DŽUDO, Fortije eliminisao Mrvaljevića

-Sve što bih rekao za borce koji su najavljeni bilo bi suvišno jer su oni poznati i priznati, kako u Evropi i svetu tako i u Srbiji. Smatram da će ovo u našoj zemlji biti najveći spektal u MMA borbama u ovoj godini – rekao je Kecman.