sjekloca abraham merenje

MEČ ZA WBO POJAS U BERLINU

Sjekloća želi pojas od Abrahama

 

Dugo najavljivan bokserski spektakl u berlinu gde će Artur Abraham braniti WBO pojas u supersrednjoj kategoriji bio bi samo jedan u nizu da u plavom uglu neće stajati Nikola Sjekloća clan Crvene zvezde – Ginis, inače bokser iz Crne Gore.

Merenje je održano u Maritim pro Arte hotel u Berlinu i Sjekloća je delovao samuovereno dan pred meč a prema poslednjim informacijama Veledrom je rasprodat.

Povezana vest:  Profi kamp Bali Balkan boksing uz Miljana Rovčanina

Pred put u Nemačku Sjekloća je rekao da mu je bilo potrebno još desetak dana da bi bio maksimalno spreman ali momak koji je rođen u Nišu trenutno ima 27 mečeva od čega 26 pobeda (8KO) i samo jedan poraz. Sa druge strane Abraham je nešto iskusniji. Momak rodom iz Jermenije sa prebivalištem u Berlinu ima 43 ieča iza sebe od čega 39 pobeda (28KO) i četiri poraza (1KO).

Povezana vest:  Bokserski savez Rusije gradi trening centar srpskim bokserima

U štabu Sjekloće su puni optimizma i sigurni su u pobedu momka iz Budve a sigurni smo da će kraj malih ekrana sa prostora eks Jugoslavije navijati, takođe za Sjekloću kao i da će u Berlinu Nikola imati podršku dostojnu šampiona sa ovih prostora.