milan_piperski_odeloPiperski novi član Balkan Boksinga!

 

Jedan od najboljih amaterskih boksera u protekloj deceniji na prostorima bivše Jugoslavije, Milan Piperski novi je član Balkan Boksinga. Posle dogovora sa menadžemntom Balkan Boxinga promoterske kuće za profesionalni boks, Piperskog očekuju lekarski pregledi i početak priprema za debi u profesionalnom ringu,koji ga očekuje početkom naredne godine na Zlatiboru.

Povezana vest:  Meč šampiona u Prestonici

Piperski je u svojoj bogatoj karijeri imao preko 250 mečeva, višestruki je šampion države, dugogodišnji reprezentativac, a najveći uspeh mu je svakako srebrna medalja na Mediteranskim igrama.

-Dugo godina sam u amaterskom boksu i mislim da sam dosta postigao, s obzirom u kakvim sam uslovima trenirao. Neizvesnost u svakom pogledu, dovelo je naš amaterski boks na niske grane. Bez kontinuiteta priprema, takmičenja i jasnih ciljeva nema rezultata. Upravo je to razlog zašto sam prihvatio ponudu Balkan Boxinga, jer zaista imam šampionske ambicije u profesionalnom boksu. Drago mi je da ću biti u timu boksera bivse Jugoslavije a zajedničke pripreme pred svaki meč, svakako će koristiti mojoj formi i bržem napretku. Na Zlatiboru ću debitovat pobedom jer poraz nije opcija u mom novom kampu! –rekao je Milan Piperski

Povezana vest:  VITALIJ KLIČKO IDE U PENZIJU?!, Kličko: Postajem dedica

Prvi čovek Balkan Boksinga Miroslav Borovčanin  najavio je da ima šampionske ambicije sa Piperskim i da će mu obezbediti sve uslove za napredak počev od priprema opreme finansija do organizovanja bokserskih revija na kojima će Piperski biti glavna zvezda večeri.