vladimir_klicko_i_derek_cizora (4)Vladimir Kličko: Kazniću odvratnog Čizoru jer tuče žene!

 

Subotnjoj borbi u nemačkom Manhajmu između Ukrajinca Vladimira Klička i Britanca rodom iz Zimbabvea Dereka Čizora prethodi konstantni verbalni rat boraca.

vladimir_klicko_i_derek_cizora (2)Derek Čizora, 26-godišnji borac koji nosi nadimak Del Boy, zbog udaranja svoje bivše devojke dobio je tromesečnu zatvorsku kaznu, ali nije završio iza rešetaka, već je pod dvogodišnjom uslovnom kaznom.

Povezana vest:  Kameda pobedio Sakatu i odbranio titulu u muva kategoriji

Čizora, koji je dobio svih 14 dosadašnjih profesionalnih borbi (devet nokautom), konstantno je zadnjih dana verbalno provocirao Vladimira Klička, koji mu nije ostao dužan.

-Pretpostavljam da on kao protivnika doživljava svoju bivšu devojku, koja ne može da mu uzvrati udarce. Svaki muškarac koji tuče žene je gubitnik. Zato ću ja njega učiniti dvostrukim gubitnikom! Nameravam da ga kaznim. Čizora je prilično dobar i vešt bokser, čak je i bolji od Heja. Ali, kao osoba je odvratan! – rekao je 34-godišnji Vladimir Kličko, vlasnik pojasa svetskog prvaka u teškoj kategoriji po verzijama WBO, IBO i IBF, kao i Ring Magazinea.

Povezana vest:  PRIPREME BOKSERA NA KOPAONIKU, Milić: Momci pružaju maksimum na pripremama