piperski_kosutnjak_test (2)Bokseri kampa Bali Balkan Boksing testirani u Zavodu za sport na Košutnjaku

 

piperski_kosutnjak_test (1)Kako su i pre par dana najavljivali na konferenciji za novinare da će bokseri kampa Bali Balkan boksing biti testirani u Republičkom zavodu za sport na Košutnjaku tako je u i urađeno.

Testu se podvrgao Milan Piperski koji će 14. januara debitovati na profi ringu.

Piperski je pokazao visok stepen opšte fizičke pripremljenosti, što je osnov da nesmetano pređe na specifične bokserske treninge.
-U profesionalce prelazim sa visokim ambicijama, mnogo većim nego u amaterskom bosku. Uslovi koje imam u Bali Balkanboxingu, opremu, smeštaj, ishranu, finansije, pa sada i ova testiranja su ono o čemu sam uvek sanjao kao amaterski bokser. Testiranja su praktično neophodna u 21. veku i drago mi je da moj menadžment na to gleda kao nešto što se podrazumeva za šampionske rezultate. Na osnovu testova pravimo dalji plan i program treninga i nadam se da će sve rezultirati pobedom na Zlatiboru 14. januara – rekao je Piperski.
Pored Piperskog testirani su Adnan Buharalija, Veselin Kocoski i Miljan Rovčanin, koji će na Zlatiboru 14.januara 2011. boksovati protiv bugarskih boksera.
Darko Popivod, potpredsednik Bali Balkan boksinga je rekao:

Povezana vest:  SAOPŠTENJE RUKOVODSTVA BEOGRADSKOG RADNIČKOG O OTKAZIVANJU MEČA, Posumnjali u bezbednost

-Zahvaljujemo se Republičkom zavodu za sport i direktoru Jasminku Pozdercu na gostoprimstvu i profesionalnosti.Testiranja trenutne utreniranosti boksera i njihove potencijale najnormalnija stvar je u zemljama koje brinu o sportistima i usmeravaju ih ka šampionskim vrhovima, što je slučaj i sa našim kampom. Naši bokseri će dobiti trening plan na osnovu rezultata testova i pripreme nastaviti na Zlatiboru gde ostaju do 14.januara kada u sportskoj dvorani  “Wai tai” imaju mečeve.

Povezana vest:  Valujev mora na operaciju ramena