Bivši svetski bokserski šampion Amerikanac Flojd Mejveder rekao je danas da bi pristao na revanš sa MMA borcem Konorom Megregorom, ali ne u oktagonu već u bokserskom meču.

Mejveder je u avgustu 2017. godine izašao iz penzije kako bi boksovao protiv Megregora i pobedio je nokautom u 10. rundi. Megregor je tada pristao da debituje u boksu.

Povezana vest:  DŽUDO, Aleksandar Kukolj osvojio zlatnu medalju u Lisabonu

Neporaženi Mejveder nije bio aktivan otkako je u decembru 2018. godine u egzibicionom meču pobedio Tenšina Nasukavu.

„Sada radimo na nekim borbama u Tokiju, za 2020. ili 2021. godinu. Ne, neću se takmičiti u MMA. Razmišljam kako najuspešnije ekipe imaju prednost domaćeg terena u plej-ofu… Ne popravljaj ono što nije pokvareno, a moj rekord nije pokvaren“,rekao je Mejveder za Forbs.

Povezana vest:  Borovčanin uvodna borba Vladimiru Kličku

Mejverder je pobedio u svih 50 profesionalnih mečeva otkako je debitovao 1996. godine i bio je svetski prvak u pet težinskih kategorija.

„Za sada sam srećno penzionisan. Nikad se ne zna, ali moralo bi da bude vredno toga. Kao kockanje, zar ne? To je ‘sok koji vredi iscediti’, bez obzira ko je protivnik“, rekao je Mejveder o boks meču sa Megregorom, preneli su britanski mediji.

Povezana vest:  Čisora suspendovan na neodređeno

Iz meča sa Megregorom, 43-godišnji Mejverder je zaradio 275 miliona dolara, a Irac 85 miliona.

Megregor je prošlog meseca, treći put u poslednje četiri godine, objavio da se povlači iz UFC, nekoliko nedelja pošto je rekao da je revanš sa Mejvederom „neizbežan“.