Popivoda_i_Zvjezdan

Zvjezdan Vidaković potpisao za Balkan Boksing!

 

Zvjezdav Vidaković nekadašnji amaterski šampion Jugoslavije, potom Srbije i Crne Gore i udarna pesnica bokserskih klubova Herceg Novi i Loznica potpisao je četvorogodišnji ugovor sa  bokserskim kampom Balkan Boksing i prvim menadžerom kampa Darkom Popivodom. Vidaković je, po sopstvenim rečima, dugo je bio u potrazi za angažmanom u profesionalnom boksu ali je prave uslove za napredak jedino video u ponudi Balkan Boksinga.

-Već godinu dana sam u treningu i potrazi za kampom, ali sam jedinu pravu šansu video u kampu Balkan Boksing čiji je član i šampion Evrope Nenad Boročanin, zatim Milan Piperski, Adnan Buharalija i Predrag Radošević koji imaju samo reči hvale za uslove koje imaju u kampu, pa mi nije bilo teško da odlučim da potpišem ugovor koji mi je ponudio Popivoda. Imaću šest mečeva godišnje, uslove za trening, oranizovane trening kampove, testiranja u Zavodu za sport, kvalitetan marketing, sportsku suplementaciju, sparing partmere i dobre finansijeske uslove, dok će mi trener biti Aleksandar Nikolić nekadašnji bokser beogradskog Radničkog, a kasnije profesionalac u Nemačkoj i Americi. Sa ovakvim uslovima, moći ću da se nadam vrhunskom rezultatu,ali ću imati i odogvornost da naporno treniram kako bih pobedama u ringu opravdao poverenje čelnika kampa – rekao jeZvjezdan Vidaković

Povezana vest:  Predrag Radošević: Povreda me je sprečila da pružim više

Zadovoljstvo nije krio ni njegov novi promotor i menadžer Darko Popivoda, koji najavljuje ozbiljne planove sa Vidakovićem.

-Zvjezdan ima uspešnu amatersku karijeru bio je šampion države, a njegovi potencijali su sigurno mnogo veći s obzirom na uslove koje je imao kao amater. Mlad je, poluteškaš koji ima atraktivan nokauterski stil što publika voli, pa ne sumnjam da će dostići boksersku slavu u skladu sa svojim imenom. Prvi meč imaće u Fojnici 1. jula, kada organizujemo meč za WBC prvaka Mediterana između  člana našeg kampa Adnana Buharalije i Francuza Žulijena Peruksa, a Zvjezdan će biti predborba tog meča. Ljubitelji boksa moći će da pogledaju snimak te revije na tv Sportklub našim tv partnerom, a Zvjezdan imati piliku da prezentuje svoje boksersko umeće. Protivnik će mu biti Gigian Stoica rumunski amaterski šampion koji će takođe debitovati u Fojnici kao profesionalac – veli Darko Popivoda

Povezana vest:  POLUFINALNE BORBE 57. MEČA ŠAMPIONA, Drenovak i Memetović slavili, poraz Baltića

Zvjezdan je rođen u Herceg Novom gde je imao prve bokserske korake u tamošnjem klubu, a kasnije je  postao prvotimac bokserskog kluba Loznica, gde je bokserski sazreo, ali je kao i mnogi naši amateri zbog nedostatka uslova odlučio da pređe u profesionalce.