HayeDavid_trening

Hej počeo ponovo da izaziva Klička: Vladimire, želim revanš!

 

Britanski je bokser Dejvid Hej još jednom je pozvao Ukrajinca Vladimira Klička da mu pruži priliku za revanš u borbi za svetsku titulu po WBA, WBO, IBO i WBF verzijama.

-Puno je dobrih razloga za revanš. Mogu samo reći: Vladimire, želim opet da se borim sa tobom! Nije mi važno kada. Spreman sam za to i ponovno da dođem u Nemačku – poručio je jasno i glasno 30-godišnji teškaš, kojeg je pet godina stariji Kličko na bodove porazio u Hamburgu pre sedam dana.

Povezana vest:  WBA VERZIJA, Amir Kan odbranio titulu

Hej je nastavio izlaganje.

-Progutao sam gorku pilulu nakon svih mojih uvredljivih govorancija. Slobodno, svi možete da me proklinjete i mrzite, jer posle svega onog što sam napričao i obećao ono što sam pokazao bilo je uistinu frustrirajuće.

Hej je ranije isplanirao da će se penzionisati dan pre svog 31. rođendana, koji će proslaviti 13. oktobra ove godine.

Povezana vest:  Srpske bokserke danas pišu istoriju u hali “Aleksandar Nikolić”, borba za desert medalja  

-Samo Vladimirov poziv na revanš može da promeni tu odluku. Ne pokaže li se dovoljno hrabrim da mi pruži priliku za revanš, prošlosubotnji poraz od njega u Hamburgu uistinu će biti moja poslednja borba.

Hej je takođe rekao da ga okršaj sa starijim bratom Kličko, 40-godišnjim Vitalijem, koji mu je ponudio meč obećavši mu nokaut, uopšte ne zanima.

Povezana vest:  Markez odbranio titule u revanšu protiv Dijaza

-Vitalij me ne interesuje. Želim samo da se borim sa Vladimirom. On je taj koji me pobedio i to mi strašno smeta – zaključio je Hej.