micko_zizic_kosutnjak_trening

VEČE PROFI BOKSA U AUSTRIJI

Mićko Žižić i Knežević slavili na poene

 

Najavljivani boks u austrijskom gradu Galnaukirhenu doneo je novu pobedu, treću, Mižku Žižiću u profi karijeri. Posle odlična dva meča, jedan u Beogradu a drugi u Nikšiću Žižić je slavio na poene a protivnik mu je bio iskusni Bugarin Rumen Kostov (1 pobeda i 24 poraza (7KO)).

Povezana vest:  Nenad Borovcanin se aklimatizuje za predstojeći Zlatibor Boksing Najt

Kostov je poznat srpskoj publici jer je boksovao sa Stefanom Stevanovićem (9. septembar 2007) u Novoj Pazovi a tada je, isto, Stevanović pobedio na poene.

Prema rečima Ljubiše Ignjatovića, trenera i menadžera Mićka Žižića on je bio odličan u Austriji.

-Mićko jeodlično boksovao. Bio je agresivan i dva puta je slao Bugarina na pod. Mićko već ima zakazan sledeći meč, Nastupiće u Podgorici 26. novembra a još uvek čekamo ime njegovog protivnika – rekao je Ignjatović.

Povezana vest:  Sjekloća i Zlatičanin započeli pripreme u Sloveniji

Na istoj reviji nastupio je i Gogi Knežević koji je godinama u Austriji. Ovoga puta je Knežević u meču od šest rundi, na poene, pobedio Mađara Lasla Haza. Prema nekim informacijama Kneževiž bi trebalo da u ponedeljak stigne u Beograd gde bi u profi kampu ČIP, kod Ljubiše Ignjatovića, trebao da se priprema za meč u Hamburgu gde bi boksovao za WBC titulu. U dosadašnjoj karijeri Knežević ima 21 pobedu (10KO), tri poraza (3KO) I jedan nerešen meč.

Povezana vest:  SP AZERBEJDŽAN 2011, Marko Nikolić izgubio od Litvanca Semiotasa

PHOTO: ataimages.rs