neso_dizeldorf

Borovčanin bio gost Bentlija i Enterijera janković u Dizeldorfu

 

Vlasnik pojasa u WBO verziji, prvak Evrope Nenad Borovčanin boravio je u Nemačkoj gde je bio gost na godišnjem koktelu koji su u Bentley salonu u Dizeldorfu organizovale kompanije „Bentley“ i „Enterijeri Jankovic & Eree“. Obe kompanije su izuzetno cenjene u svetu, „Bently“ u proizvodnji ekskluzivnih modela automobila, a firma „Enterijeri Jankovic & Eree“ je među vodećim u poslovima iz oblasti ekskluzivnih enterijera.

Povezana vest:  Kličko najavio kandidaturu za predsednika

Kuriozitet je što kompaniju „Enterijeri Jankovic & Eree“ vodi naš čovek, Božidar Janković. Nenad Borovčanin je u Dizeldorfu imao razgovore sa predstavnicima kompanijama oko sponzorstava za naredne mečeve.

– Domaćini ovog koktela, grof Gvido Graf von Spe i Božidar Janković bili su sjajni, predstavili su me svojim gostima, kao šampiona Evrope u boksu. Naravno, uzvratio sam im s željom da i dalje budu najbolji u svojoj branši, Bentleyu da ostane lider u oblati ekskluzivnih modela u auto industriji, a firmi EREE da i dalje bude vodeći u poslovima vezanim za ekskluzivne enterijere u Nemačkoj i svetu – rekao je Nenad Borovičanin sabirajući utiske svog boravka u Nemačkoj.

Povezana vest:  Ivan Ribać ponovo na ringu!

Borovčanin ističe da je bio izuzetno ponosan na zemljaka Božidara Jankovića i njegov uspeh.

– Posebno sam obradovan činjenicom da je firma EREE predstavnistvo srpske firme „Enterieri Janković“, pa sam zbog toga bio veoma ponosan. Moj boravak u Dizeldorfu bio je veoma uspešan. Među gostima je vladalo veliko interesovanje za moju odbranu titule koja će biti početkom decembra u dvorani SPENS u Novom Sadu. Mnogi su izrazili želju da prisustvuju tom okršaju pa smo primorani da proširimo broj VIP karata koje ćemo poslati na adrese kompanija širom Evrope – završio je Nenad Borovčanin kratak raport.

Povezana vest:  Vladimir Kličko lako protiv Leapaija