drenovak, marjanovic_i_stankovic_kop

VISINSKE PRIPREME BOKSERA NA KOPAONIKU

Drenovak se vratio sa priprema

 

Srpski Orlovi nalaze se na visinskim pripremama na Kopaoniku a sa srpskog planinskog bisera počeli su da tempiraju formu za predstojeća takmičenja ali i kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Londonu.

Za sada, jedini koji je overio pasoš za Veliku Britaniju je Aleksandar drenovak koji je ostavio srce na ringu na svetskom prvenstvu i tada overio normu za OI.

Povezana vest:  SP AZERBEJDŽAN 2011, Branimir Stanković bez olimpijske vize

Drenovak je posle par dana morao da spakuje kofere, bar na kratko, i da siđe sa Kopaonika zbog problema sa okom. Kako je napisao na društvenoj mreži Fejzbuk Drenovak je zbog problema sa levim okom (upala) morati da miruje do ponedeljka.

-Došao u Banju sa priprema zbog problema sa levim okom. Doktorka kaže da će se upala sanirati do ponedeljka, kada ću se vratiti na Kopaonik – napisao je kratko Drenovak.

Povezana vest:  Kličko brani titulu protiv Pjanete 4. maja

Podsećanja radi Na Kopaoniku se nalaze, pored Drenovaka (do 75 kg) još  Miloš Baltić (do 49kg), Vanja Bačić (do 52kg), Nenad Dimitrijević (do 56kg), Ljubomir Marijanović (do 64kg), Nikola Jovanović (75-81kg), Marko Nikolić (do 81kg) i Milutin Stanković (+91kg), a trener je Miodrag Milić.