Micko_Zizic_cg_mec

Mićko Žižić boksuje pred Nikšikom publikom

 

Pod okriljem Crnogorske profesionalne bokserske federacije(CBF) početkom marta grad Nikšić biće domaćin bokserskog spektakla „NOĆ CRNOGORSKIH ŠAMPIONA“ na kom će učešće uzeti najbolji crnogorski profesionalci: Dragan Roganović, Predrag Radošević, Dejan Zlatičanin, Nikola Sjekloća, Stjepan Božić iz Hrvatske i u glavnoj borbi biće Nikšićanin Milorad Mićko Žižić koji je do sada zabeležio četiri profesionalne pobede u isto toliko mečeva od kojih dva nokautom.  Žižić planira da u ovoj godini odboksuje pet profesionalnih mečeva, a meč u martu je od posebnog zanačaja jer će boksovati sa dobro rangiranim bokserom iz Afrike.

Povezana vest:  Riki Haton izgubio boksersku dozvolu

Ovom pobedom Žižić bi stekao pravo da se bori za neku od Internacionalnih titula i samim tim počeo da krči put ka tituli šampiona Evrope i Sveta.

-Nadamo se da ćemo zatvoriti finansijsku konstrukciju i dovesti ovaj projekat do realizacije. Nikšić i nikšićka publika je željna kvalitetnog boksa i nadamo se da će sportski centar biti ispunjen do posledenjeg mesta i da će publika uživati u NOĆI CRNOGORSKIH ŠAMPIONA – najavljeno je iz štaba Milorada-Mićka Žižića

Povezana vest:  MEČ ZA IBF POJAS, Stevanović želi odbranu, i Nefzi pun samopouzdanja