milan_piperski_zlatibor

WBC RANG LISTA

Skok Milana Piperskog na svetskoj rang listi WBC

 

Srpski bokser Milan Piperski je  osvajanje  titule  sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE) u Zaječaru (Boxing nigth koji je održan 7. aprila u „Kraljevici“, kada je u izvanrednom, pravom fajterskom obračunu, nokautirao bugarskog boksera Dragomira Toteva) donelo skok na svetskoj rang listi WBC. Piperski je 39. bokser na planeti na rang listi WBC.

Povezana vest:  Novi trijumf Borovčanina

Na redovnom mesečnom zasedanju Komisije WBC (11. aprila), koju je vodio predsednik ove asocijacije Hoze Sulejmani iz Meksika doneta je odluka da Piperski zabeleži skok na rang listi. Preporuke za Milana poslao je Prof. Dr. Miroslav Popović, a kao „dokazni materijal“ poslužio je snimak borbe u Zaječaru.

Milan Piperski je sveslovenski prvak u verziji WBC (WBC CISBB TITLE).

Povezana vest:  Aličić kao brzi voz, nova pobeda za Srbiju  

-Rezultati i pozitivne ocene koje dobijamo posle svakog novog bokserskog spektakla  koji organizujemo,  a u 2012. smo imali već  tri, a sledi nam do kraja godine još nekoliko, govori da smo na sjajnom putu i daje nam vetar u leđa da nastavimo ovim tempom. Meč  u Zaječaru je bio još jedan veliki spektakl. Svi naši borci iz „Balkan Boxing kampa“, zabeležili su pobede, a Milan Piperski je prosto pregazio u ringu protivnika iz Bugarske Toteva i doneo novu titulu u Srbiju i „Balkan Boxing kampu“. Naša misija je uspela, ili da se ispravim, uspeva i obećavamo, a sve što smo do sada obećali i ispunili smo, da ćemo u budućnosti, u narednim boks spektaklima biti još bolji” – zaključio je predsednik „Balkan Boxing kampa“ Darko Popivoda.

Povezana vest:  Marko Nikolić dovodi 100 Srba sa KiM u Beograd