sjekloca_merenje_budva

VEČE PROFI BOKSA U BUDVI

Bogdan Mitić i Sjekloća spremni za meč

 

Sve je spremno za spektakl u Budvi sa početkom od 21 časa. Iako je prvobitno planirano da se borbe održe na otvorenom ispred Starog grada, nažalost zbog najavljene kiše biće održane u hali. Ipak, to neće sputati sjajne boksere da pokažu šta znaju svim ljubiteljima profi boksa u Budvi. Dan pred meč održana je i konferencija za novinare, a srpski as Bogdan Mitić i novi član Golden boja bokser iz Crne Gore Nikola Sjekloća pucaju od samopouzdanja.

Povezana vest:  VEČE PROFI BOKSA U HOTELU JUGOSLAVIJA, Jovo Pudar spreman za meč 30. marta

Za Nikolu Sjekloću meč sa Hadilahom Muhamadijem biće odlična priprema pred najvažniji meč karijere u Las Vegasu protiv Endrjua Vorda za VBC pojas šampiona sveta.

-Odradio sam temeljne pripreme i zahvaljujući treneru Slobodanu Anđušiću potpuno spreman dočekujem meč. Za protivnika imam sjajnog rivala, očekujem dobru borbu i naravno pobedu – rekao je Nikola Sjekloća.

Povezana vest:  PRIJATELJSKI MEČ U LAGATORU, Loznica pobedila Slaviju

U Budvi će da učestvuje Bogdan Mitić koji će da ukrsti rukavice sa mladim Rusom Konstatinom Ponomarevim.

-Siguran sam da će borba biti odlična. Protivnik je vrlo dobar bokser. Gledaos am neke njegove mečeve, sjajan je u defanzivi, ne udara jako, ali je precizan. U Budvu sam došao da pobedim i ne plašim se nikoga. Pobeda protiv Rusa bi mi puno značila u nastavku karijere – rekao je Mitić.

Povezana vest:  Luka Popović: Nikola Sjekloća boksuje pod srpskom licencom!

U glavnoj borbi večeri crnogorski bokser Dejan Zlatičanin braniće WBC pojas protiv Uzbejkistanca Bahroma Pajazova.

FOTO: D. Noveski