nevin

Irski bokseri osim medalja jure i poznate sportiste
 
Vlasnici olimpijskih medalja čuvajte se! Irski bokseri ne samo da jure titule već i proslavljene sportiste kako bi se fotografisali sa njima.
Bokser u muva kategoriji Pedi Barns izazvao je medijsku pažnju na otvaranju OI u Londonu prošle sedmice kada je šetao unaokolo sa kartonskim natpisom sa njegovom tviter adresom i izjavom da je „otvoren za sponzore“.
Dobitnik bronze na Igrama 2008. godine, potom je „ujurio“ srpskog tenisera Novaka Đokovića i jamajčanske sprintere Useina Bolta i Asafu Pauela kako bi se fotografisao sa njima i postavio njihove fotografije na Tviter, prenosi Rojters.
Bokser bantam kategorije Džon Džo Nevin, prvi od pet irskih boksera koji je došao do četvrtfinala, uključio se u celu priču juče rekavši novinarima sa kime se sve sastao tokom OI i otkrivši da „pada“ na najpoznatije sestre-teniserke.
-Upoznao sam se sa Rajanom Gigsom i Kregom Belamijem, a oni su sada naravno videli Džona Džoa Nevina – rekao je Nevin i dodao da se u Pekingu upoznao sa još jednim svojim herojem – Rafaelom Nadalom.
-Sada se nadam da ću videti sestre Vilijams i fotografisati se sa njima- dodao je on.
Na pitanje šta mu se toliko dopada kod Venus i Serene Vilijams, Nevin se napravio naivan.
-To neću da kažem novinarima – rekao je on.

 

Povezana vest:  SP ZA MLADE U JERMENIJI, Vanja Bačić nastupa 1. decembra