nikola_magovac_1

MEČ ZA WBC CISBB

Piperski brani pojas, debi Čurovića, Magovca i Cigaranovića

 

Novi bokserski spektakl – Zlatibor boxing night na program je 24. avgusta na Kraljevom trgu na Zlatiboru. U organizaciji “Balkan Boksing kampa” Milan Piperski će braniti WBC CISBB pojas u srednjoj kategoriji u 12 planiranih rundi a protivnik će mu biti Ukrajinac Bogdan Protsyshyn. Protsyshyn ima 11 mečeva od čega sedam pobeda (2KO) i četiri pobede (2KO).

Povezana vest:  Vladimir Kličko odbranio titulu svetskog prvaka 13. put zaredom

Pored Piperskog, iz kluba Balkan boksing će nastupiti još Mane Marčeta i Zvjezdan VIdaković ali će na profi ringu debitovati još Nikola Magovac i Nebojša Čurović. Magovac je boksovao, u amaterskom ringu, za beogradski klub Radnički ali je Magovac, podsećanja radi, bio pozitivan na prvenstvu države 30. aprila 2011 pa je od strane Bokserskog saveza Srbije bio suspendovan na tri ipo meseca. Sada će se Magovac oprobati na profi ringu. Čurović je bivši reprezentativac Srbije a pesničio je, između ostalih klubova za Loznicu I Crvenu zvezdu u poslednje organizovanoj ligi.

Povezana vest:  Don King nosio municiju u torbi

Prema rečima organizotora pre glavne borbe, biće održano pet uvodnih borbi, a šlager večeri će biti sudar amaterskih šampiona Aleksandra Cigaranovića i Harisa Ćalakovića u srednjoj kategoriji. Cigaranović je još jedan u nizu boksera koji je ponikao u beogradskom Radničkom i koga je trenirao Milivoje Bašić.

RASPORED MEČEVA

21.00: WBC CiSBB middleweight title,12.rundi

Milan Piperski (SRB) – Bogdan Protisin   (Ukrajina)

Povezana vest:  39. SENORSKO PRVENSTVO EVROPE U BOKSU, Marjanović protiv El Markučija

20.20: Teška, 4 runde

Mane Marčeta (Srbija) – Pepi Petrov (Makedonija)

19.50: Poluteška, 4 runde

Zvjezdan Vidaković (Srbija) – Igor Petkov (Makedonija)

19.20: Pero, 4 runde

Nikola Magovac   (Srbija) – Ištvan Petrović (Mađarska)

Pero 4 runde

19.00: Poluteška, 4 runde

Nebojša Čurović  (Crna Gora) – Robert Halas (Madjarska)