ring ep moskva
POJEDINAČNO PRVENSTVO CRNE GORE 2013
Radonjić najbolji bokser
 
Član bokserskog kluba (BK) Podgorica, Marko Radonjić, proglašen je za najboljeg boksera pojedinačnog prvenstva Crne Gore. On je u Podgorici, u finalnom meču kategorije preko 91 kilogram, odlukom sudija na poene savladao Alena Beganovića 2:1.
Prvaci Crne Gore u seniorskoj konkurenciji postali su I članovi BK Podgorica, Marko Božović i Nikola Milačić. Božović je u kategoriji do 75 kilograma prekidom u prvoj rundi pobedio Luku Čorca iz beranskog kluba Baćo king, dok je Sanul Hadžić do 91 kilogram u prvoj rundi predao meč Milačiću.
Bez borbe u finalu titulu seniorskog prvaka osvojili su Momčilo Zlatičanin (Zeta) do 69 i Boško Drašković (Žarko Mijatović) do 81 kilogram.
Zlatičaninu zbog povrede kolena nije mogao da se suprostavi Dragan Vujičić, dok se Draškovićev protivnik u finalu, Momir Pešić, nije pojavio u finalu.
BK Podgorica bio je najuspješniji klub na dvodnevnom takmičenju, koje je održano u svim starosnim kategorijama, a šampionat je završio bez poraza.
Član Podgorice Stefan Sekulić, koji je u finalu kategorije mladih savladao Gorana Vujovića, proglašen je za najboljeg tehničara, dok su najborbeniji par šampionata Ivanović (Cetinje) i Pacariz (Baćo King).
Povezana vest:  ZLATIBORSKA REVIJA BOKSA, Ring spreman na srpskom planinskom biseru