roki milenkovic
PROFI SPEKTAKL U NA CETINJU
Roki Milenković i Roganović za WBC CISBB pojas
 
Profi boks spektakl, koji se održava 26.jula u Cetinju, za titulu WBC Silver CISBB šampiona u srednjoj kategoriji (limit do 72.525kg), između domaćeg boksera Dragana Roganovića i Gorana „Rokija“ Milenkovića oglasio se Luka Popović, menadžer srpskog borca.
-Goran Milenković se posle duže pauze uspešno vratio na profi ring i vredno trenira, puna četiri meseca. Trebalo je da boksuje za WBC CISBB titulu prošlog meseca u Zadru sa Ivanom Jukićem ali su organizatori meča u poslednji momenat otkazali njegovo učešće. Jutarnje treninge sprovodimo u kampu „Serbian fighter“ na Banjici, dok popodnevne bokserske treninge i neophodne sparinge održavamo na stadionu Crvene zvezde, jer je Goran Milenković član profi kampa Crvena zvezda Ginis, kao i Nikola Sjekloća, Vuk i Bogdan Mitić i drugi, koji vodim kao menadžer – rekao je Luka Popović.
O narednom protivniku menadžer Milenkovića kaže:
-Veoma cenimo rad bokserskog kluba „Cetinje“ na čelu sa nekadašnjim uspešnim profi bokserom Petrom Vujovićem, Roganovića odlično poznajemo, očekujemo veoma dobar meč, borbu „prsa u prsa“ i sigurni smo da će publika na Cetinju uživati u ovoj borbi. 
Ipak, pobeda ne dolazi u pitanje.
-Goran Milenković, uz sav respekt i poštovanje prema protivniku, dolazi sa namerom da pobedi i šampionski pojas donese u Beograd. Naša taktika nije tajna i biće zasnovana na konstantnim napadima. Spremni smo za svih 10 rundi ali očekujemo pobedu i pre poslednjeg udarca gonga.
 Na kraju Luka Popović je pozvao boksersku publiku da dođe na meč.
– Ovim putem pozivamo sve ljubitelje boksa iz Crne Gore da dođu na meč, da daju podršku borcima koji na ovaj način pokušavaju da nađu svoje mesto na rang listi WBC federacije i tako krenu stopama već legendarnih Nikole Sjekloće, Dejana Zlatičanina, Milorada Žižića. 
 
FOTO: Srpska profi boks federacija
Povezana vest:  SP AZERBEJDŽAN 2011, Aleksandar Drenovak u četvrtfinalu, overio normu za OI