pavicevicPavićević: Još nismo svesni koliko bi nam značila titula

Fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je danas da on i njegovi saigrači još nisu svesni koliko bi im značilo osvajanje domaće titule.
-Zimus mi je jedan od najvećih motiva za dolazak na Marakanu bio osvajanje trofeja sa Zvezdom. Mislim da mi igrači, još nismo svesni koliko bi nam osvajanje prvog mesta značilo – rekao je Pavićević za klupski sajt.
Zvezda je posle osam kola pre kraja Super lige prva na tabeli sa tri boda više od drugoplasiranog Partizana.
-Generalno, bod ili tri su ista prednost, sve staje u jedan meč. Trudim se da zadržim fokus samo na prvi naredni susret, ali priznajem da mi derbi prođe kroz glavu. Idemo korak po korak, još tri utakmice nas očekuju do okršaja sa Partizanom. Za nas igrače iz Srbije važi pravilo da ako nisi igrao derbi, kao da se nisi bavio fudbalom – kazao je Pavićević.
On je naveo da očekuje da bude još bolji na terenu u paru sa drugim štoperom Dejanom Kelharom.
-Pritisak je ogroman. Pravimo greške koje na sreću do sada nisu imale velike posledice. Napredujemo iz kola u kolo, pričamo, sarađujemo odlično i sve smo bolji. Očekujem da najviše pružimo kada bude bilo najpotrebnije. Zvezda u svakoj utakmici igra napadački, samim tim mi iz odbrane stojimo visoko i imamo veliku odgovornost – rekao je crnogorski reprezentativac.
Zvezda će u narednom kolu dočekati Čukarički, od koga je izgubila u jesenjem delu prvenstva.
-Ne očekuje nas lak zadatak jer je Čukarički odlično organizovan klub, dobro vođen i ima odlične pojedince. Potpuno su zasluzeno visoko plasirani. Na nama je da im odgovorimo još većom željom i da maksimalno agresivno uđemo u meč – kazao je Pavićević.
Utakmica između Zvezde i Čukaričkog igraće se u subotu u 19.00.

Povezana vest:  Ančeloti: Ne odlazim iz Čelsija