slavko kuzeljevic trener rad 1 ofk rad

Kuzeljević: Partizan apsolutni favorit u Ivanjici

Trener fudbalera Javora Slavenko Kuzeljević izjavio je danas da je Partizan apsolutni favorit u predstojećoj utakmici 23. kola Superlige Srbije.
-Iluzorno je trošiti reči o vrednosti Partizana, on je šampion, ali to ne znači da se unapred predajemo. Ovo su utakmice gde nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo – kazao je Kuzeljević za Tanjug .
Javor je u jesenjem delu šampionata iznenadio crno-bele kada se meč u Humskoj završio bez pobednika. 
-Ne zavaravamo se da smemo da pretimo šampionu, ali je sigurno da ukoliko Partizan želi da dođe do pobede moraće dobro da se pomuči. Naš glavni adut jeste sjajna atmosfera u klubu što je garancija da ćemo ostaviti srce na terenu. Znamo da nas na tribinama očekuje veći broj pristalica Partizana, ali to će biti samo motiv više da napravimo iznenađenje – ne krije optimizam mladi igrač Javora, Marko Docić.
Inače, dolazak Partizana u Ivanjicu podigao je na noge veći deo Zapadne Srbije. Već uveliko u klubu rezervišu karte i sigurno je da će stadion kraj Moravice biti ispunjen do poslednjeg mesta. 
Utakmica između Javora i Partizana biće odigrana u subotu, 12. aprila, sa početkom u 16 sati na stadionu kraj Moravice. Ivanjičani su trinaestoplasirani na tabeli, imaju 21 bod, a Beograđani zauzimaju drugu poziciju sa 50.

Povezana vest:  Milijaš: Ne plašim se Crvene zvezde, nemam pritisak