Marco Reus

Rojs: Nismo imali sreće

Dvostruki strelac za Borusiju iz Dortmunda u revenš meču četvrtfinala Lige šampiona protiv Reala Marko Rojs rekao je danas da je njegov tim nije imao sreće da se plasira među četiri najbolje ekipe u Evropi.
Borusija je sinoć slavila sa 2:0, ali nije uspela da nadoknadi prednost Reala iz prvog meča (3:0), koju su Madriđani stekli na Santjago Bernabeu prošle nedelje.
-Nismo dobro igrali u prvom meču i zato smo morali da jurimo rezultat. Dali smo sve od sebe, od početka meča igrali smo hrabro i sa dosta samopouzdanja napali Real. Bili smo jako blizu da iznenadimo sve, nedostajalo nam je malo sreće – rekao je Rojs.
„Milioneri“ su Realu održali fudbalsku lekciju, potpuno su nadigrali favorizovanog protivnika, ali nisu imali sreće, pre svih Henrik Mihtarijan, koji je u drugom poluvremenu propustio dve izgledne prilike da matira Ikera Kasiljasa.
-Imali smo dosta šansi da postignemo golove kako sinoć, tako i prošle nedelje i prođemo dalje. Zbog toga je teško prihvatiti činjenicu da smo ispali. Želeli smo da ostvarimo bolji rezultat od četvrtfinala, posebno jer smo prošle godine igali finale Lige šampiona – dodao je Rojs.

Povezana vest:  Riberi još nije spreman za povratak