Luis van GaalČelnici Mančester Junajteda sastali se s Luisom van Galom

Iako iz Mančester Junajteda uporno odbijaju tvrdnje kako je budućnost Dejvida Mojesa na klupi neizvjesna, holandski i britanski mediji javljaju kako su se čelnici kluba sastali s Luisom van Galom.
Luis van Gal odradiće na klupi holandske reprezentacije Svetsko prvenstvo u Brazilu, a nakon toga će ga zameniti Gus Hidink dok će Van Gal krenuti na tržište i tražiti angažman.
Veliko interesovanje za njega pokazao je Totenhem, međutim prvi pregovori nisu bili uspešni i Van Gal se nije uspeo dogovoriti s londonskim klubom na čijoj klupi trenutno sedi Tim Šervud.
Ohrabrilo je to čelnike Mančester Junajteda koji su prema pisanju Mirora u poslednjih 48 sati obavili razgovor s Van Galom na tajnoj lokaciji, a u izaslanstvu je bio najuži vrh Junajteda predvođenim jednim od Glazera.
Kako ostrvski mediji javljaju, Mojes ima imperativ ulaska u Evropu i ukoliko u tome ne uspe, Junajted će promeniti trenera. Mančester se trenutno nalazi na sedmoj poziciji na tabeli, a šestoplasirani Totenhem beži mu dva boda.
Luis van Gal iza sebe ima angažmane u Ajaksu, Barseloni, AZ Alkmaaru, Bajernu te u holandskoj reprezentaciji.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Postecoglu: Moji igrači su bili veličanstveni