nikolic-pressNikolić: Ljuti me loša realizacija

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da je njegova ekipa ponovo u pobedničkom ritmu, ali je i istakao da nije u potpunosti zadovoljan igrom svojih fudbalera.
-Odlična utakmica po veoma teškom terenu. Ali me ljuti realizacija mojih igrača. Nakon mnogo šansi postigli smo samo jedan gol. Moglo je lako da dođe do izjednačenja… Igračima sa klupe zameram jer svojim ulaskom u igru moraju da donesu pozitivnu promenu, a ne obratno. Ipak, i sa problema sa realizacijom očigledo je da smo ponovo u pravom ritmu – rekao je Nikolić novinarima u Ivanjici.
Fudbaleri Partizana pobedili su danas Javor sa 1:0 u 23. kolu Super lige Srbije, a jedini strelac bio je Danko Lazović.
Meč u Ivanjici nisu završili Lazović i golman Milan Lukač zbog povreda.
-Te brojne povrede svedoče o tome koliko je borbena utakmica bila. Znaćemo više posle detaljnih pregleda, ali ne bi trebalo da su u pitanju ozbiljnije povrede – rekao je Nikolić.
Trener Javora Slavenko Kuzeljević kazao je da njegova ekipa danas nije uspela da se iskaže svoj kvalitet.
-Umesto da kvalitetno napadamo previše smo davili loptu i nije se smelo dogoditi da primimo gol u nadoknadi vremena bez obzira na to što je Partizan imao inicijativu u prvom poluvremenu. Nemam zamerki na zalaganje igrača, ali kvalitet protivnika nije dozvolio da se iskažemo do kraja – rekao je Kuzeljević.

Povezana vest:  Parking brojao do 13 u Soccer Zlatnoj ligi