stojanovic-cz cuk

Stojanović: Napredujemo, pokazujemo stabilnost

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegova ekipa napreduje iz kola u kolo i da je današnjom pobedom nad Čukaričkim pokazala stabilnost. 
-Raduje me da napredujemo i iz utakmice u utakmicu pokazujemo stabilnost, organizovanost i disciplinu. Trudimo se da igramo što dopadljivije i rezultatski efikasnije – rekao je Stojanović novinarima posle utakmice. 
Zvezda je kao domaćin pobedila Čukarički sa 4:1 u 23. kolu Super lige i tako zadržala tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan. Čukarički je posle današnjeg meča ostao na trećoj poziciji na tabeli. 
-Utakmica je bila otvorena, u nekim trenucima agresivna, kao što treba da bude. Čukarički se nije branio, čak je i kontrolisao veći deo prvog poluvremena. Mi smo imali neke šanse gde je trebalo da damo golove. Sve u svemu, lepa utakmica – kazao je Stojanović.
Trostruki strelac za Zvezdu protiv Čukaričkog bio je Darko Lazović, a trener crveno-belih je istakao da mu je zbog njega posebno drago jer je fudbaler ceo jesenji deo sezone propustio zbog teške povrede. 
-Šta da kažem posle tri gola, osim da mu čestitam na vrhunskoj partiji. Na pravi način se vraća u formu – naveo je Stojanović.
Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da je njegov tim želeo da se nadmeće sa Zvezdom i da je to protivniku dalo mnogo prostora. 
-Crvena zvezda jeste bila favorit, a mi smo pokušali da se otvorenom igrom prikažemo u najboljem svetlu. Dosta dobrih stvari smo uradili, ali je Zvezda iskusna ekipa… Čini nas ponosnim što smo ovde sa Zvezdom igrali derbi – kazao je Milojević. 
Zvezda u narednom kolu, koje je na programu u četvrtak, gostuje Novom Pazaru, dok Čukarički dočekuje Donji Srem. 

Povezana vest:  Anćeloti: Kasiljas najzaslužniji za bod u Torinu