marko nikolic par radnicki
Nikolić: Sutra nastavljamo borbu za titulu, spremni smo
 
Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da njegov tim sutra protiv Jagodine u 24. kolu Super lige nastavlja odbranu titule protiv odličnog protivnika, ali da je ekipa spremna.
-Sutra nastavljamo borbu za odbranu šampionske titule. Očekuje nas teška utakmica protiv odličnog protivnika… Mi smo na poslednjoj utakmici vratili dobru i tačnu igru i… držanje protivnika daleko od gola. Atmosfera u timu je dobra i spremni smo za nove izazove jer se u narednih 10 dana mnogo toga rešava – rekao je Nikolić novinarima u sportskom centru Teleoptik.
Jagodina je osvajač Kupa Srbije, a u ovom ciklusu se plasirala u finale tog takmičenja.
-Jagodina je u odličnoj formi, može se reći da su oni redovni učesnici evropskih takmičenja… Dugo su na okupu i veoma su iskusan tim. Najveći kvalitet u igri su im prekidi, slobodni udarci I korneri, a naš zadatak je da taj broj prekida smanjimo na minimum – rekao je Nikolić.
Sutra neće moći da igra Darko Brašanac zbog kartona, a Danko Lazović i golman Milan Lukač zbog povreda.
-To su dve mehaničke povrede, manjeg intenziteta, i trebalo bi da budu spremi za utakmicu u Kruševcu. Nije lako sastavljati novi tim za svaku utakmicu, ali imamo dovoljno kvalitetnih igrača u koje imam apsolutno povrenje – rekao je trener Partizana.
Aktulni šestostruki uzastopni prvak Srbije je trenutno drugi na tabeli, sa tri boda manje od lidera Crvene zvezde. „Večiti“ derbi tek predstoji.
-Očekuje nas neizvesna završnica prvenstva. Ostalo je još sedam utakmica do kraja, 21 bod je u igri, a samo je tri boda razlike. Očekuje nas i duel sam Crvenom zvezdom, a pri tom i jednu i dugu ekipu očekuju teški mečevi. Nije lako, ali smo se adaptirali na situaciju – rekao je Nikolić.
Trener Partizana kazao je da se ne plaši novih kartona, rekavši da nema privilegiju da odmara igrače.
-Nemam tu priveleguju da možemo bilo koga da odmaramo. Naravno da se ne plašimo kartona, jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Imamo dobre sudije koji kvalitetno rade kada nisu pod pritiskom, a kada jesu onda se jasno vidi ko se kako nosi sa tim – kazao je Nikolić.
Utakmica se igra sutra od 18.00 na stadionu Partizana. 
Povezana vest:  Mediji: Inzagi kandidat z klupu Liona