slavisa stojanovic 11

Stojanović: Očekujem nastavak uspešnog niza

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da respektuje ekipu niškog Radničkog, ali da se nada pobedi i nastavku uspešnog niza u 25. kolu Superlige.
-Nova teška utakmica protiv iskusnog tima. Oni su disciplinovana ekipa i imaju igrače koji su dugo na domaćoj sceni, ali naš tim se zna. Svesni smo njihovog kvaliteta, ali i našeg, tako da se nadamo najboljem – rekao je Stojanović na konferenciji za medije na Marakani.
Crvena zvezda će sutra igrati bez suspendovanih Marka Petkovića, Nikole Mijailovića i Filipa Kasalice, koji su dobili parne kartone.
-To su situacije koje se ponavljaju. Veiki broj alternativa nemamo, igraće oni koji su najspremniji, a na levom boku poziciju će zauzeti Ljubo Nenadić. Zbog povreda će odsustvovati Dauda i Novak Martinović. Nigerijac je ove nedelje počeo lagano da trenira sa ekipom – rekao je Stojanović.
Crvena zvezda je posle utakmice sa niškim Radničkim u prvom delu sezone – koja je završna remijem od 1:1, započela uspešni niz od 14 pobeda.
-To je zanimljiv podatak, ali uvek postoji oprez. Znamo da nas čeka težak meč, jer smo najčvršću utakmicu u sezoni odigrali upravo tamo, Spremni smo na takav meč – rekao je Stojanović.
Fudbaler Crvene zvezde Savo Pavićević rekao je da igrači moraju da budu skoncentrisani od početka meča, ukoliko žele pobedu.
-Radnički je dobar i čvrst tim, neće biti uopšte lako, znamo čemu težimo, ulog je veliki i nadamo se pobedi, kako bismo održali prednost od tri boda u odnosu na Partizan – rekao je Pavićević.
Utakmica između Zvezde i Radničkog igra se sutra od 18 sati na Marakani.

Povezana vest:  A Bola: Sporting izmirio obaveze od tri miliona evra prema Siniši Mihajloviću