Marko Vucinic i Darko LazovicLazović uručio poklon Marku Vučiniću
 
Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović uručio je danas vaučer u vrednosti od 20.000 dinara za kupovinu sportske opreme Marku Vučiniću, kome je nedavno u saobraćajnoj nesreći poginula cela porodica.
Lazović je pronašao vreme da na dan večitog derbija na kratko napusti karantin i nagradu koju je dobio kao najbolji igrač februara po izboru navijača i pokloni je jedanaestogodišnjem dečaku iz Leposavića.
-Crvena zvezda se pridružila akciji i poklonima sa obeležjima kluba darivala Vučinića. On će u narednom periodu biti gost na stadionu Marakana prilikom odigravanja neke od predstojećih prvenstvenih utakmica – navodi se na sajtu crveno-belih.
Povodom porodične nesreće koja je zadesila dečaka iz Leposavića na terenima „Sportsko selo“ u Deligradskoj ulici u Beogradu, danas i sutra, biće održan humanitarni turnir u organizaciji omladinskog pokreta Srpski sabor Zavetnici.
Markov otac Gojko, majka Dragica, sestra Marija i brat Andrija nastradali su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 11. aprila na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić, u mestu Savina stena kod Srbovca u opštini Zvečan.
Povezana vest:  FIFA kaznila Antića sa četiri meča suspenzije