dragan djuric skupstina logoĐurić: Žele da ukaljaju ugled Partizana

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić rekao je danas da su priče o prekidu večitog derbija besmislene i lažne i da imaju za cilj da ukaljaju ugled crno-belih.
-Koji interes ima Partizan da uradi tako nešto, mi se nikada nismo bavili takvim strvarima, prekidanjem utakmica, pogotovo od kad ja pratim i vodim Partizan. Zašto bi klub uradio tako nešto.
To su sve izmišljene priče, zaista mi nije jasno da se ovakve informacije puštaju pred toliko važnu utakmicu. Cilje je da se napravi nešto ružno, da se okalja Partizan, igrači, uprava – rekao je Đurić
On je dodao da se radi o besmislicama i lažima.
-Valjda je nama u interesu da dobijemo utakmicu, a ako bi došlo do prekida izgubili bismo službenim rezultatom 3:0. Očigledno da je cilj svega da se dodatno podigne tenzija samo par sati pred derbi – poručio je Đurić.
Pojedini mediji preneli su danas da su pripadnici MUP-a Srbije došli do saznanja da uprava Partizana planira da preko navijača izazove šire nerede na 146. večitom derbiju, kako se utakmica ne bi odigrala.
-Dobili smo informaciju da zbog bodovne razlike, Uprava FK Partizan planira da preko navijača izdejstvuje prekid utakmice. Policija će zbog toga preduzeti sve neophodne mere. Izvšiće se kontrola zgrade stadiona u Humskoj, pretres igrača i pripadnika stručnog štaba, koji prema našim saznanjima, imaju zadatak da unesu pirotehnička sredstva na stadion – rekli su policiji.

Povezana vest:  Iker Casillas i Sara Carbonero presrećni jer postaju roditelji