kojic derbi 146157Kojić: Borili smo se do zadnjih atoma snage

Fudbaler Partizana Nemanja Kojić rekao je posle pobede u večitom derbiju da se ceo tim borio do poslednjih atoma snage i da se ogroman trud na kraju isplatio.
Crno-beli su njegovim golom u finišu večerašnjeg susreta slavili rezultatom 2:1, pa su Crvenoj zvezdi prišli na tri boda i ponovo uneli neizvesnost šampionat Srbije.
-Borili smo se svih 90 minuta do zadnjih atoma snage i Bog nas je pogledao. Nijedan igrač Partizana nije pomislsjao da se preda, što nam se na kraju isplatilo. Bili smo bolji, ali nismo iskoristili nekoliko dobrih šansi – izjavio je Kojić, navodeći da se pre derbija čuo sa bivšim saigračem, sada prvotimcem Borusije Dortmund Milošem Jojićem.
-Rekao mi je ‘daj gol, ali nemoj u zadnjem minutu kao ja’. Izvinjavam se, postigao sam ga minut ranije – rekao je u šali Kojić.
Miroslav Vulićević je naglasio da je ceo tim verovao u pobedu i da nije gubio strpljenje.
-Izgleda da je postala praksa da se na našem stadionu utakmice rešavaju u poslednjim minutima. Uspeli smo, zna se koliko ovaj uspeh znači i nama i našim navijačima. I dalje smo u trci za titulu, ali ništa nije u našim rukama. Ipak, fudbal je čudna igra, zašto Zvezda ne bi mogla dva puta da kiksne do kraja sezone – zaključio je Vulićević.

Povezana vest:  Lev pomešao Srbiju, Hrvatsku i Bosnu