ronaldo 1

Ronaldo u najbržim kopačkama do sad!

Kompanija Nike i najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo, promovisali su najnoviji model kopački – Mercurial Superfly.  Portugalac je poput manekena, na travnatoj modnoj pisti, predstavio nove kopačke koje podižu pre svega brzinu i kvalitet, ali i celokupnu igru fudbalera na najviši mogući nivo.

Od samog početka proizvodnje Mercurial kopački, ova kolekcija bila je sinonim za brzinu. Kreirane za fudbalere koji uvek žele da budu korak ispred svih, Mercurial Superfly pružaju mogućnost igraču da iskaže sav svoj potencijal i za trenutak stvori korak prednosti u odnosu na svoje rivale na terenu.

Povezana vest:  Blanu ponuđen posao francuskog selektora

Ono što razlikuje Mercurial Superfly od današnjih kopački jeste manje materijala između stopala i lopte, što dovodi do poboljšanja kontrole lopte, kao i brzine stopala prilikom svakog pokreta. Gornji deo kopačke radikalno menja dosadašnji izgled, ali pruža znatno bolje prijanjanje stopala i poboljšan osećaj prilikom trčanja i driblinga s loptom.

Nastanak Mercurial Superfly kopačke inspirisan je Nike Flyknit tehnologijom, ali uz sasvim novi izgled. Odabir ovog modela, učiniće svakog igrača najbržim na terenu.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Opljačkana tri novinara u hotelu blizu Johanesburga