karl-heinz-rummenigge

Rumenige: Dobili smo šamar od Reala

Izvršni direktor Bajerna iz Minhena Karl Hajnc Rumenige rekao je da je taj fudbalski klub doživeo debakl protiv Real Madrida u polufinalu Lige šampiona. Fudbaleri Bajerna izgubili su sinoć u Minhenu od Real Madrida sa 0:4, u revanš utakmici polufinala Lige šampiona i tako ukupnim rezultatom od 0:5 završili takmičenje u kome su branili titulu. 
-Dobili smo šamar, doživeli smo debakl. Ali, imamo sposobnog trenera (Pep Gvardiola). Naravno, doživeli smo težak poraz, ali nije prikladno da u ovakvim trenucima pričamo o važnim pitanjima – rekao je Rumenige, preneli su nemački mediji. 
Real je sinoć posle 20 minuta vodio sa 2:0, golovima Serhija Ramosa, a dva gola postigao je još Kristijano Ronaldo, u 34. i 90. minutu. Kapiten Bajerna Filip Lam rekao je da je njegovoj ekipi bilo teško da se vrati posle 0:2. 
-Rano smo primili dva gola, u prvom delu utakmice, a onda je teško nadoknaditi zaostatak. Pokazali su kvalitet, imaju brze igrače. Ovo je veliko razočaranje, moramo da budemo kritični, da postavimo pitanja koja moraju da budu postavljena. U prvoj utakmici bilo je 0:1, a onda poraz od 0:4. Ekipa je veoma razočarana – rekao je Lam.

Povezana vest:  Nesta: Napoli je favorit za Skudeto