slavisa stojanovic cz jav (1)

Stojanović: Bez prava na kiks, Dauda završio sezonu

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegova ekipa protiv Rada u 27. kolu Superlige nema pravo na kiks i potvrdio da je napadač Abiola Dauda zbog povrede najverovatnije završio sezonu.
-Nemamo pravo na kiks, razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici. Poštujemo Rad, dolaskom novog trenera Stevana Mojsilovića osvojili su dosta bodova. Naš cilj je poznat i spremni smo za to. Rad je jak kao kolektiv, ima igrače koji zaslužuju pažnju. Moramo ovaj meč da završimo onako kako želimo, jer je ulog veliki – rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu crveno-belih.
On se osvrnuo na niz neiskorišćenih penala svoje ekipe, koja nije bila precizna iz šest od osam poslednjih udaraca sa bele tačke.
-Stalno se priča o tome, brojka je zapanjujuća. Kao što smo dobri u nekim drugim detaljima, tako smo loši u ovome. Na proteklih nekoliko utakmica se to nije osetilo, ali u duelu sa Partizanom itekako jeste. Radimo na tome, imamo rešenja, moramo da budemo sigurni i stabilni – naveo je Stojanović.
On je dodao da su male šanse da se Nigerijac Dauda vrati u tim. Dauda se povredio na meču protiv Spartaka u Subotici prošlog meseca.
-Teško će igrati do kraja sezone. Probao je, ali ne ide kako smo planirali. Uz to me brine i povreda Milijaša, ne znam da li će sutra igrati. Juče nije trenirao, dobio je udarac u stopalo, nadam se da će se otok spustiti – kazao je Stojanović.
Štoper Zvezde Dejan Kelhar rekao je da je Rad čvrst tim, za koji očekuje da igra zatvorenije.
-Svesni smo kakvu smo šansu propustili protiv Partizana. To moramo da ispravimo do kraja sezone. Hoćemo da pokažemo karakter. Imamo kvalitet za to i želimo svima da pokažemo da zaslužujemo titulu – poručio je Kelhar.
Utakmica 27. kola Superlige između Crvene zvezde i Rada igra se sutra od 19.30 na stadionu u Ljutice Bogdana. Crveno-beli, četiri kola pre kraja, imaju tri boda više od drugoplasiranog Partizana.

Povezana vest:  Stanković želi da ispiše istoriju Zvezde i kao trener