bekenbauerFranz Bekenbauer: Pre mesec dana na nas ne bih stavio ni centa

 

Franz Bekenbauer, počasni predsednik minhenskog Bajerna, tvrdi da ga plasman Intera u finale Lige šampiona nije ni malo iznenadio. Tako nešto je odavno očekivao, kaže Bekenbauer, uz dodatak da svom klubu baš i nije preterano verovao.

-Gledajući njihove dve pobede protiv Čelzija bilo mi je jasno da će otići klub iz Italije otići daleko. Polufinale protiv Barselone samo je potvrdilo moje predviđanje. Impresionira me način na koji igraju, kompaktna su ekipa i imaju veliki broj sjajnih pojedinaca, a svi se potpomažu. Mi u Bajernu znamo šta Lusio može, ali i za što su sposobni Snajder, Eto i ostali. To je grupa fudbalera postavljena taktički izuzetno inteligentno. U Žozeu Morinju Imaju sjajnog trenera, dobro pripremljenog za svaku utakmicu. Jaki su – rekao je Bekenbauer.

Povezana vest:  Imenovane sudije za EP u Poljskoj i Ukrajini

Bivši fudbaler se osvrnuo i na svoj tim.

-I mi smo u finalu i sposobni smo svakoga pobediti, što smo nebrojano puta i dokazali ove sezone. Pre mjesec dana ne bih stavio ni centa na naš uspeh, a sada… Prvi deo sezone nismo pokazali ništa što bi ulivalo poverenje – veli Bekenbauer.