marko nikolic kznNikolić: Nije u redu da budeš nezadovoljan posle 5:0

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je utakmica protiv Donjeg Srema bila teška, uprkos ubedljivoj pobedi od 5:0, kao i da ekipa nije odustala od odbrane titule.
-Posle emotivnog pražnjenja u derbiju, igrali smo protiv nezgodne ekipe, koja po kvalitetu nije zaslužila da se bori za opstanak. Odigrali smo dobru utakmicu. Možda smo mogli da damo još neki gol, ali nije u redu da budeš nezadovoljan posle pobede od 5:0 – rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.
Partizan je danas pobedio u Novom Sadu u 27. kolu Super lige Srbije. Crno-beli su kolo ranije savladali lidera na tabeli Crvenu zvezdu.
-Ova utakmica je bila izuzetno teška, jer se igrala posle derbija. Uspeli smo da povedemo na vreme i sve je posle bilo lakše. Igrači pokazali da imaju energije, naročito oni koji su ušli sa klupe (Nemanja) Kojić, (Predrag) Luka i (Nikola) Ninković. Svi su bili dobri, podigli su ritam utakmice kad je bio u padu – rekao je Nikolić.
Partizan je ovom pobedom popravio gol razliku i izjednačio se sa Zvezdom po broju bodova, bar privremeno.
-Idemo dalje. Dok god postoji teoretska šansa za titulu, mi ćemo da se borimo… Borićemo dokle god ima šanse – rekao je Nikolić.

Povezana vest:  Aleksandar Mitrović: Ne plašim se za mesto u reprezentaciji