Roy HodgsonHodžson: Reprezentativci nemaju pravo na izgovore

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson rekao je danas da neće tolerisati nikakve izgovre njegovih izabranika, za eventualne loše partije na predstojećem Mundijalu.
-Mislim da nije naš zadatak da animiramo igrače. Ako si se prijavio za učešće na Svetskom prvenstvu, onda pruži maksimum. Ne želim da čujem izgovore. Nostalgija, dosada… Svi će imati dovoljno slobodnog vremena, i verujem da onda nema prostora za kukanje – rekao je Hodžson za britanske medije.
Selektor Engleske rekao je da se verovatno nijedan igrač neće požaliti pre prvenstva, ali očekuje žalbe u toku Mundijala.
-Znate, svi će vam oni sada reći da je njihov životni san da igraju na Mundijalu. Svi će reći da su spremni. Ali, onda će otići na prvenstvo i odigrati loše, pod izgovorom da im je bilo dosadno. Za mene je to nedopustivo – kazao je selektor Engleske.
Svetsko prvenstvo u fudbalu biće održano u Brazilu od 12. juna do 13. jula, a reprezentacija Engleske nadmetaće se u grupi D, sa Kostarikom, Urugvajem i Italijom.

Povezana vest:  Prosinečki zadovoljan drugim poluvremenom