covic skupstina 2011Čović: Odluka UEFA veliki podstrek da rešimo probleme
 
Potpredsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović rekao je danas da je odluka Evropske fudbalske unije (UEFA) da crveno-beli igraju na evro sceni veliki podstrek da se što pre reše svi problemi.
-Veliki podstrek je to što je faktički odbijena žalba UEFA. Iza toga stoji veliki rad, naravno da smo mogli neke stvari i bolje da uradimo, ali da ne lamentiramo, već da u periodu ispred nas hitno preduzmemo određene mere, znaju se koje, da ne dođemo u sličnu situaciju – rekao je Čović novinarima na Malom Kalemegdanu, gde je košarkaški klub proslavio slavu – Đurđevdan.
Prema njegovim rečima napravljen je važan korak, pre svega jer je klubu „visio mač nad glavom“.
-Naročito je teško što to vučemo iz nekih prošlih vremena, odluka je dobra, daje nam prostor za optimizam, ali i još veću obavezu da uradimo ono što nismo u 2013. Godini – naveo je Čović.
On ne krije da u klubu nema para, ali smatra da je upravo zbog toga Zvezda jedinstven primer u Evropi i svetu.
-Mislim da ćemo biti jedinstveni, kao neko ko je u takvoj situaciji i uz konstantan pritisak da nas neko stalno gura osvojimo prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo sve probleme, ne samo u fudbalskom, nego i u ostalim klubovima, gde situacija nije puno bolja – zaključio je Čović.
Povezana vest:  Riberi insistira na petogodišnjem ugovoru