sos kanal

SOS Kanal: Ne možemo kontrolisati žive emisije

Autor emisije „Total soker“ na SOS Kanalu Nebojša Petrović rekao je danas da misli da nema razloga da se ne nastavi dobra saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije, uprkos tužbi koju je savez najavio. FSS je danas najavio da će tužiti sudu SOS i gosta-komentatora Zorana Šećerova zbog vređanja iznetih u emsiji od ponedeljka. 
-To su žive emisije koje ne možeš da kontrolišeš. Baš zato su i gledane, jer nema cenzure i nema tema koje su zabranjene. Naši gosti mogu da dođu i da iznesu svoj stav. To što se nekad to otrgne kontroli nije do nas – rekao je Petrović. 
On je potvrdio navode saveza o ranijoj dobroj saradnji. 
-Savez je saopštio da nas je podržavao, što je tačno, isto kao što smo mi podržavali sve njihove akcije, od pionira do seniora. Nema potrebe da se to menja i da se tako nešto ne nastavi u budućnosti – rekao je Petrović. 
Savez nije saopštio šta je tačno zasmetalo u emisiji od ponedeljka, a u FSS-u nisu želeli dalje da komentarišu najavljene tužbe. Šećerov je u ponedeljak rekao da je „fudbalska organizacija jedan veliki kupleraj u kome nema nevinih“, što je možda sporna rečenica.
Šećerov nije želeo da komentariše najavu tužbe. 
-Komentarišem tamo tri i po godine. Ne razumem ovo i ne bih da komentarišem. Ne razumem ni onaj deo koji se odnosi na lobiranje, jer ja ni za koga ne lobiram. Ako dođe do tužbe, verovatno ću da odgovorim. Nikad nisam bio zloćko, a da sam uvek govorio ono što mislim, jesam – rekao je Šećerov. 

Povezana vest:  Fudbaleri Zvezde poraženi od Ludogoreca u Razgradu