tomislav karadzic fss pazova

Karadžić: Finale Kupa je bilo na evropskom nivou

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je večeras da je finale Kupa bilo na evropskom nivou i da je državi potrebno što više takvih događaja. 
-Lep je znak i primer da je finale Kupa bilo na evropskom nivou, apsolutna civilizacija na svakom mestu, navijači, lepa igra, odlična arbitraža… Treba nam što više ovakvih manifestacija – rekao je Karadžić za televiziju Arena. 
Vojvodina je u finalu srpskog Kupa na stadionu Partizana pobedila Jagodinu sa 2:0 i tako došla do svog prvog trofeja u tom takmičenju.
-Izuzetno mi je drago da je Vojvodina osvojila Kup, ona je to po igri i svim utakmicama do sada apsolutno zaslužila – kazao je Karadžić. 
Prema njegovim rečima, u Srbiji više nema slabih ekipa. 
-Više nema slabih ekipa, na neki način smo razvili ono što je bilo i planirano, a to je da smo razvili fudbal po celoj Srbiji – naveo je prvi čovek nacionalnog saveza. 
Karadžić je dodao da mu se sviđa ideja da se finale Kupa Srbije igra na dve utakmice i da će se to razmatrati. 
-Fudbal se igra zbog navijača, finale kupa se održqava u ovo vreme u celoj Evropi, tu je i kalendar takmičenja, ali u svakom slučaju ideja je za pažnju i razmislićemo o njoj – rekao je Karadžić. 

Povezana vest:  Partizan i Zvezda za porez duguju oko milijardu dinara