Mario Gomez Training

Gomez frustriran izostavljanjem sa spiska za SP

Nemački fudbaler Mario Gomez priznao je da je frustriran nakon što je saznao da ga selektor nacionalne reprezentacije Joakim Lev nije uvrstio na spisak kandidata za učešće na prvenstvu sveta u Brazilu.
-Imao sam telefonski poziv od trenera koji zaista boli. Mislio sam da ću biti spreman na vreme, ali avaj, stalne povrede su uticale da najgoru sezonu u karijeri završim novim neuspehom – napisao je Gomez na Fejsbuk stranici.
Malerozni 28. godišnji napadač Fiorentine zbog povrede kolena dva puta je duže vreme morao da odsustvuje sa terena otkako je prošlog leta stigao u Firencu iz minhenskog Bajerna za sumu od 20 miliona evra.
Gomez je za reprezentaciju Nemačke odigrao 59 utakmica i postigao 25 golova. Nemački selektor Lev ranije danas objavio je preliminarni spisak od 30 igrača na koje računa za Mundijal, na kojem su samo dva klasična napadača – Miroslav Klose i Kevin Voland.
Veteranu Kloseu (35), članu rimskog Lacija, nedostaje samo jedan gol da dostigne Brazilca Ronalda, koji je sa 15 pogodaka najbolji strelac na svetskim prvenstvima svih vremena. Na Mundijalu od 12. juna do 13. jula u Brazilu Nemačka će igrati u G grupi sa reprezentacijama Portugalije, Gane i SAD.

Povezana vest:  Betis otpisao Saragosu iz Primere?