marko nikolic kzn

Nikolić: Borićemo se dok god postoje šanse

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će se njegova ekipa boriti za šampionsku titulu, dok god postoje teoretske šanse da se ona osvoji.
-Imamo iza sebe dve utammice koje smo odlično odigrali i došli do važnih pobeda. Dok god postoji šansa za titulu, borićemo se svim silama. Na tom putu sada nam stoji Voždovac koji je uz Radnicki iz Niša najiskusnija ekipa u ligi – rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.
Trener crno-belih je podsetio da je posle pobede u večitom derbiju rekao da „su nam cilj sve pobede do kraja prvenstva“.
-Sutra nas čeka novi izazov. Nadam se da ćemo se odužiti navijačima dobrom igrom i rezultatom – rekao je Nikolić.
On je dodao da su svi u ekipi zdravi i da nema suspendovanih igrača i najavio je jednu promenu u odnosu na prošlo kolo, ali nije konkretno naveo ime. Na pitanje da li očekuje neizvesnost u finišu prvenstva, kao što je to slučaj u Premijer ligi i Primeri, Nikolić je odgovorio potvrdno, ali je naglasio da nije siguran koliko je taj „scenario realan“.
-Daj bože da se taj scenario desi, ali ne znam koliko je to realno. U svakom slučaju i naši rivali takođe imaju tri teške utakmice do kraja šampionata – rekao je Nikolić.
Utakmica 28. kola Superlige između Partizana i Voždovca igra se sutra od 20 sati na stadionu u Humskoj.

Povezana vest:  Njeguš: Vreme je da prekinemo lošu seriju