Ljubomir Fejsa

Uz Markovića, i Fejsa propušta finale Lige Evrope

Trener fudbalera Benfike Žorge Žezus potvrdio je danas da će u finalu Lige Evrope protiv Sevilje njegov tim nastupiti znatno oslabljen pošto neće moći da računa na petoricu igrača.
On je naveo da pored suspendovanih Salvija, Enca Pereza i Lazara Markovića, na važnoj utakmici u Torinu neće moći da igraju Ljubomir Fejsa i Silvio, koji se nisu oporavili od povreda.
-Nemam definisanu strategiju, tek u sredu ću odlučiti šta je najbolje za ekipu. Biće to neizvesna i veoma teška utakmica. Znam Sevilju, imaju istoriju u ovom takmičenju i biće izuzetno motivisani. Oba tima mogu da osvoje trofej – rekao je Žezus, a prenosi sajt portugalskog kluba.
Fejsa se tako pridružio saigraču iz reprezentacije Srbije Markoviću, kome je sudija Mark Klatenburg pokazao crveni karton nakon izlaska sa terena u finišu revanša polufinala protiv Juventusa, posle gužve koju je izazvao rezervista domaćina Mirko Vučinić.
Za predstojeću utakmicu Žezus će verovatno moći da računa na ostalu dvojicu srpskih internacionalaca u timu, Miralema Sulejmanija i Filipa Đuričića. Finale Lige Evrope između Benfike i Sevilje igra se 14. maja u Torinu na stadionu „Juventus Arena“ od 20.45 sati.

Povezana vest:  Zvezda pobedila OFK Beograd uz dosta muke