Konfete sa finala UEFA Lige sampionaUniCredit Banka poklanja fudbalskim fanovima konfete sa finala UEFA Lige šampiona u Lisabonu 2014.

UniCredit, kao zvanična banka najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja, UEFA Lige šampiona, je i ove godine pripremila specijalno iznenađenje za sve ljubitelje fudbala u Srbiji. Konfete koje će 24. maja biti ispaljene u Lisabonu na svečanoj dodeli pehara za koji će se boriti najbolji evropski timovi, na kućnu adresu će dobiti prvih 500 fudbalskih fanova koji se prijave preko aplikacije na sajtu banke www.unicreditbank.rs/konfete.
Fudbalski fanovi se do 5. juna 2014. godine mogu prijaviti za konfete po veoma jednostavnoj proceduri koja traje svega par minuta. Naime, dovoljno je da svi oni koji žele da dobiju specijalno dizajnirane zlatne konfete sa finalne utakmice, posete stranicu „Konfete“ na sajtu UniCredit Banke (www.unicreditbank.rs/konfete), popune prijavni obrazac unošenjem osnovnih podataka i konfete će im biti isporučene na kućnu adresu.
UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 17 zemalja. Kroz mrežu od približno 8.900 ekspozitura i sa više od 147.000 zaposlenih Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 3.600 ekspozitura. UniCredit posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Leonardo optimista, fudbaleri Šalkea oprezni